Hair extensions KnippenbijChristel

Wat kosten extensions Hair extensions info en tips

Met hair extensions kun je je eigen haar verlengen of meer volume geven. Haarverlenging is een veel voorkomende reden voor mensen om de stap te zetten naar extensions.
Je kunt kiezen om je gehele haar te voorzien van hair extensions of om alleen een paar plukken toe te voegen. Zo kun je kiezen voor lang haar, voller haar of bijvoorbeeld een paar opvallend gekleurde lokken in je coupe. Om tot een goed resultaat te komen is natuurlijk een duidelijk advies en goed materiaal van groot belang. Daarom wordt er uitsluitend uit kwaliteitsoverweging met het merk Great Hair en Balmain gewerkt.

Om een goed advies te kunnen geven in het aantal extensions zijn een aantal factoren bepalend.
1. De conditie van uw haar
2. De dikte van het haar
2. De haarimplant
3. De vorm van uw hoofd

Via de combinatie van uw persoonlijke wensen en deze factoren, word er bepaald hoeveel extensions er nodig zijn. Vervolgens word de kleur bepaald.

Ik wil extensions
Wanneer je besloten hebt om extensions te laten zetten wordt het volgende traject doorlopen.
- Er wordt eerst een afspraak gemaakt om de kleur en de hoeveelheid extensions te bepalen. Op deze afspraak krijgt u advies over wat er mogelijk is maar ook wat er niet mogelijk is.
- Er wordt een 2e afspraak gemaakt voor het plaatsen van de extensions. Dit zal, afhankelijk van de hoeveelheid extensions, ongeveer 1 a 2 uur duren.
- Na het plaatsen wordt je geknipt door een ervaren kapster om de extensions goed op het eigen haar aan te laten sluiten.

Om een afspraak te maken voor hairextensions kunt u bellen met 0316-269066 of vul het contact formulier in.

Afspraak maken


Knippen bij Christel - Slangenburgallee 12 - 6921HX - Duiven - 0316-269066 - Kvk Arnhem: 09186966 - Btw: NL001854504B36